Gel Nagels

Home

Hand en Nagelsalon Susan gebruikt ook gel om natuurlijk uitziende nagels te creëren.
De nagels worden met gel op de juiste plaatsen verstevigd en er wordt zo een mooie bolling gecreëerd.
Gel wordt hard onder een uv-lamp en is geurloos.
Na het uitharden onder de uv-lamp blijft er een plakkerig laagje over die verwijderd wordt met een finishing whipe. Hierna worden de nagels in vorm gevijld worden. Met een glansgel wordt de nagel afgewerkt om een mooie hoogglans te krijgen. Ook bij gel nagels is het belangrijk 2 maal per dag de nagels en nagelriemen in te masseren met nagelolie om de natuurlijke nagel te verzorgen.

         

Gel nagels aanbrengen: Door een nageltip aan te brengen zorg je voor de verlenging. Waarna je een paar laagjes gel op de nagels aanbrengt om de juiste verhouding te krijgen. Waarna je deze uithard onder de UV-lamp. Gel nagels zijn flexibele nagels die prima geschikt zijn voor elk soort nagel, zelfs voor nagelbijters is dit de ideale oplossing.
Je kunt Gel op verschillende manieren aanbrengen met één kleur (roze) of er kan gebruik gemaakt worden van een witte gel zodat er een mooie French Manicure nagel ontstaat.

Gel nagels bijwerken: Nadat u een nieuwe set nagels hebt laten zetten gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat er uitgroei. Na ongeveer 3 a 4 weken moeten de nagels opgevuld worden. De oude laag Gel wordt dun gevijld en een nieuwe laag Gel wordt er weer opgezet.

Gel nagels afwerken: Om de acrylnagels zo mooi mogelijk te maken worden de nagels na elke behandeling afgelakt met een Super shine gel laagje, welke moet uitharden onder een UV lamp. Dit gel laagje zorgt voor een optimale glans over de nagel, een glans die gegarandeerd 4 weken mooi blijft glanzen.

Gel nagels verwijderen: De beste oplossing voor het verwijderen van gelnagels is de professionele manier, de meeste mensen pulken de gelnagels van hun natuurlijke nagels af als ze de nagels eraf willen, dit is heel erg schadelijk voor uw natuurlijke nagel. De natuurlijke nagel is opgebouwd uit verschillende laagjes, en als u de gelnagel eraf trekt dan trekt u meerdere laagjes mee met het gevolg dat uw natuurlijke nagel nog maar uit een paar laagjes bestaat en ontzettend dun is en steeds zal afbreken. Daarom is het heel belangrijk dat u de gelnagels altijd op een veilige manier laat verwijderen.
Deze professionele behandeling houdt in dat de gelnagels voorzichtig van de natuurlijke nagels worden afgeweekt met een product oplosser of ze worden eraf gevijld, waar naar afloop een nagelverharder wordt aangebracht en een mini manicure wordt gegeven om de natuurlijke nagel optimaal te verzorgen.

 

De Salon

Behandelingen

Gel Nagels

Acryl Nagels

Spa Manicure

Nail Art

Cadeaubon

Prijslijst

Foto's

Fabels & Feiten

Gastenboek