Behandelingen

Home

 

U kunt kiezen voor diverse behandelingen, zoals bijvoorbeeld gel of acryl nagels; hier wordt een speciale tip aangebracht, die uw eigen nagel verlengt. De gel of acryl zorgt er dan voor dat de nagel wordt verstevigd. Daardoor is deze behandeling zeer geschikt voor nagelbijters en het tegengaan van afbrokkelen en/of het inscheuren van uw natuurlijke nagels.

 U kunt kiezen voor de french manicure (de witte smile) of geheel naturel, om ze daarna met de nieuwste mode tinten te laten lakken.

 Een Spa Manicure is een weldaad voor uw handen. Iedereen herkent de droge rimpeltjes en soms droge en pijnlijke winterhanden. Door uw handen te laten verwennen en verzorgen met een Spa Manicure kunt u dit voorkomen. En het resultaat is direct merkbaar.Uw handen voelen fluweelzacht, zijn soepel en zien er glad uit.

Een manicurebehandeling bestaat uit hand- en nagelverzorging. Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de natuurlijke nagels en de handen. De nagels worden bij een manicurebehandeling uitermate verwend. Uw nagels worden oa. gevijld, gemasseerd, een masker en desgewenst in een Paraffinepakking gezet. Even achteruit, heerlijk ontspannen en geniet van de verwennerij aan je handen. Als afsluiting bij de manicure is een mooie kleur of naturel lak.

Uw handen zijn de hele dag in gebruik. Ze worden blootgesteld aan zon, kou, water, en droge lucht. Handen zijn echte werktuigen. U pakt continue voorwerpen vast, u werkt er dagelijks mee, kortom uw handen hebben een hoop te verduren. Daarom is het raadzaam om ze regelmatig te behandelen met een manicure. Om het verkregen resultaat te behouden, dient u thuis uw handen en nagels met de juiste producten te verzorgen.

Paraffine behandeling
Deze behandeling is een aanrader voor de winter. Paraffine is een soort kaarsvet. Als het warm wordt, dan smelt het tot een vloeibaar product, komt het weer in aanraking met de lucht, dan hardt het uit. Dit product zit in een machine, waarin u uw handen onderdompelt nadat deze zijn behandeld met een voedend handserum. Na twee maal onderdompelen krijgt u plastic zakjes en warmte handschoenen aan, waardoor de warmte van de paraffine goed in de huid en handen door kan dringen. Nu kunt u 10 minuten ontspannen zitten, terwijl de paraffine zijn werk doet. Dit heeft vele voordelen. Uw poriŽn gaan goed open staan waardoor het product goed in uw huid kan trekken. Als u last heeft van droge en beschadigde handen, met eventueel pijnlijke kloofjes, dan is dit zeker aan te raden. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding en versterkt en verbetert
de huid.

 

De Salon

Behandelingen

Gel Nagels

Acryl Nagels

Spa Manicure

Nail Art

Cadeaubon

Prijslijst

Foto's

Fabels & Feiten

Gastenboek