Acryl Nagels

Home

Acrylnagels worden gemaakt door acryl poeder en acryl vloeistof te mengen. Hierdoor krijg je een acrylbolletje welke op de nagel verwerkt kan worden.
Tijdens het modelleren van het bolletje op de nagel zal de acryl vanzelf uitharden. Meerdere bolletjes worden gebruikt om de nagel op de juiste punten stevigheid te geven en te zorgen dat er een mooie bolling wordt gecreëerd.
Nadat de acryl goed hard is kunnen de nagels in vorm gevijld worden en door middel van polijsten of een topcoat  mooi glanzend gemaakt.
De acryl heeft in totaal 48 uur nodig om totaal uit te harden. Door het gebruik van nagelolie wordt dit versneld tot 24 uur.
Acrylnagels hebben bijna geen onderhoud nodig. Twee maal per dag met nagelolie de nagel en nagelriemen inmasseren is voldoende. Deze olie zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel verzorgt wordt en houdt tevens de acrylnagels flexibel.

     

Acryl nagels aanbrengen: Door acrylvloeistof samen te brengen met acrylpoeders wordt er een bolletje gevormd. Dat kan door een sjabloon op te bouwen of door een nageltip aan te brengen. Acrylnagels zijn sterke nagels die prima geschikt zijn voor elk soort nagel, zelfs voor nagelbijters is dit de ideale oplossing.
Je kunt acryl op verschillende manieren aanbrengen met één kleur (roze) of er kan gebruik gemaakt worden van een wit acrylpoeder, zodat er een mooie French Manicure nagel ontstaat.

Acryl nagels bijwerken: Nadat u een nieuwe set nagels hebt laten zetten gaat de natuurlijke nagel groeien. Hierdoor ontstaat er uitgroei. Na ongeveer 3 a 4 weken moeten de nagels opgevuld worden. De oude laag acryl wordt dun gevijld en een nieuwe laag acryl wordt er weer opgezet.

Acryl nagels afwerken: Om de acrylnagels zo mooi mogelijk te maken worden de nagels na elke behandeling afgelakt met een Super shine gel laagje, welke moet uitharden onder een UV lamp. Dit gel laagje zorgt voor een optimale glans over de nagel, een glans die gegarandeerd 4 weken mooi blijft glanzen.

Acrylnagels verwijderen: De beste oplossing voor het verwijderen van acrylnagels is de professionele manier, de meeste mensen pulken de acrylnagels van hun natuurlijke nagels af als ze de nagels eraf willen, dit is heel erg schadelijk voor uw natuurlijke nagel. De natuurlijke nagel is opgebouwd uit verschillende laagjes, en als u de acryl nagel eraf trekt dan trekt u meerdere laagjes mee met het gevolg dat uw natuurlijke nagel nog maar uit een paar laagjes bestaat en ontzettend dun is en steeds zal afbreken. Daarom is het heel belangrijk dat u de acrylnagels altijd op een veilige manier laat verwijderen.
Deze professionele behandeling houdt in dat de acrylnagels voorzichtig van de natuurlijke nagels worden afgeweekt met een product oplosser of ze worden eraf gevijld, waar naar afloop een nagelverharder wordt aangebracht en een mini  manicure wordt gegeven om de natuurlijke nagel optimaal te verzorgen.

 

De Salon

Behandelingen

Gel Nagels

Acryl Nagels

Spa Manicure

Nail Art

Cadeaubon

Prijslijst

Foto's

Fabels & Feiten

Gastenboek